Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Υποψηφιότητα Αντιγόνη Χαραμοπούλου

         Λέγομαι Άντα Χαραμοπούλου, είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ Αθήνας και εργάζομαι 26 χρόνια, αρχικά σαν υπάλληλος σε ιδιωτικό εργαστήριο, αργότερα σαν εργαστηριούχος και  τα τελευταία χρόνια σαν υπάλληλος του νοσοκομείου Χαλκίδας.
          Αποφάσισα να μετέχω στις εκλογές του ΠΤ γιατί πιστεύω ότι είμαστε σε μια πολύ κρίσημη στιγμή για το επάγγελμα και λόγω της γενικότερης κατάστασης της χώρας αλλά και γιατί είναι και μια πολύ καθοριστική στιγμή για το σύλλογό μας μιας και η λειτουργία του σαν ΝΠΔΔ από εδώ και μπρος πρέπει να είναι δυναμική και ουσιαστική ειδικά μετά τα 4 τελεταία χρόνια που ήταν σε τέλμα ενώ οι εξελίξεις έτρεχαν.
           Η ίδρυση επιτέλους των ΠΤ είναι αφορμή για ουσιαστική συμμμετοχή όλων των φυσικοθεραπευτών στη διαμόρφωση των θέσεων και τον καθορισμό της δράσης του ΠΣΦ. Τους τελευταίους μήνες σαν μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του ΠΤ προσπάθησα να λειτουργήσω σαν συνδετικός κρίκος των φυσικοθεραπευτών μεταξύ τους ανεξάρτητα από το χώρο  που ασκούν το επάγγελμά ο καθένας ή τα χρόνια που το ασκούν.
         Από τα πρώτα που πρέπει να ασχοληθούμε είναι η εγγραφή και η δραστηριοποίηση  όλων των φυσικοθεραπευτών στο σύλλογο,η προστασία του επαγγέλματος από διάφορους επιτήδειους που παριστάνουν τους φυσικοθεραπευτές αλλά και δυστυχώς από τον δικό μας κακό εαυτό.
         Πιστεύω ότι οι συνεδριάσεις των οργάνων πρέπει  να είναι ανοιχτές  και προσβάσιμες σε όλους τους συναδέλφους έτσι ώστε οι αποφάσεις να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο αντιπροσωπευτικές, τα μέλη του συλλόγου να έχουν την ευκαιρία να λένε την γνώμη τους σε κάθε θέμα που προκύπτει αλλά και να ενημερώνονται για τις θέσεις και τις απόψεις των μελών της ΔΕ. Άλλωστε ο ρόλος της ΔΕ του ΠΤ πρέπει να είναι ο συντονισμός των μελών, η μεταφορά των απόψεων των μελών στο ΚΔΣ και ανάποδα και όχι η προώθηση της προσωπικής άποψης του καθενός.
       Νομίζω επίσης ότι θα πρέπει να αξιοποιήσουμε το blog αυτό ώστε να είμαστε σε έναν διαρκή διάλογο και ενημέρωση μεταξύ μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου